« Back to home

Svatební oznámení


Adriana Dlouhá a Petr Michalec oznamují den svého sňatku

24.4.2009 v 15hod v Dřevčické tvrzi


Dostaveníčko | Cesta | Program | Dary | Rozlučka | Kontakty | Karaoke


Aktualizováno:

23/03/2009 - [A] Prosíme všechny pozvané o potvrzení účasti emailem na ape (At) apealive.net. [B] Link na fotografie z pozvánky . [C] Všechna práva vlastníka, výrobce a vlastníků autorských práv k dílům na naší pozvánce jsou vyhrazena. Bez souhlasu je rozmnožování, půjčování, pronájem a rozhlasové šíření těchto souborů zakázáno. Všechny soubory obsahují identifikační kód vlastníka, který slouží k identifikaci v případě porušení autorských práv.


Dostaveníčko

Obřad proběhne v 15hod ve středověké tvrzi zvané jako Villa Dreucici (pod čarou - Dřevčická vila, první písemná zmínka je z roku 1052). Prosíme, na místo doražte včas, na opozdilce se nečeká (1) . Brána tvrze se zabouchne, zvedne se padací most a vypustí se psy, osly a jiná havěť :-)! Hosti uvnitř tak neutečou. Doporučujeme Vám, být na místě nejdéle v 14.30hod. Bude Vás čekat malá prohlídka, seznámení s historií tvrze a další instrukce k obřadu :-o

Adriana fotografie

 

Cesta z města

Tvrz naleznete poměrně snadno. Cesta z města na naší usedlost - mapa . Pro zrakově postižené: ve směru od Brandýsa: vjedete do vesnice Dřevčice a hned první ulici zahnete vpravo. Je to číslo popisné 1. Ze směru od Prahy, je to trochu složitější pro blondýnky: projedete celou vesnicí, a až na konci uvidíte vpravo takovou malou starou rozbitou věžičku, kapličku, zabočíte doleva. Můžete využít  také dopravy autobusem č.367  (ve směru Brandýs nad nad Labem - Černý Most, popř. Praha ČM - Brandýs n/L) vystoupit ve Dřevčicích. Dále budete pokračovat dle výše uvedeného popisu cesty. Necháme na Vašem uvážení, zda dorazíte autem a zpět želvou nebo taxikem...

Místo kde se Dřevčice nachází a možná i popis všeho na co se můžete těšit naleznete také na jejich stránkách www.villadreucici.net .

Petr fotografie


Program

Ve věcech organizačních se můžete obracet na naše svědky Zuzku, Karla popř i na pána ze středověku „Mr. V. Ženíška“. Žádný lumpárny, páni kluci!!  Nevěsta se nekrade a ženich se nezatěžuje gulí :-). Na druhou stranu, ten kdo zapojí šedou kůru mozkovou, bude víc než náležitě odměněn a nebude mu to zapomenuto.  Proběhne to asi takhle - shromáždění, obřad, foceni, jídelni tabule,  tancovačka,  pripravene chytaky a osobni volno.  Připravili jsme si na Vás jednu obzvláště vypečenou libůstku - karaoke (každý pár dostane svou skladbu na svatebním oznámení),  dále pouštění horkovzdušných přáníček a třeba svatební tobmolu (2) !

Ape fotografie

 

„Dali naši kamarádi dary nebo nedali dary...“

Pro někoho největší „úkol“. Třeba pro mě :-). Připravit seznam vhodných darů je fakt  těžký úkol, navíc když většinu věcí, které potřebujeme, jsme si už stihli pořídit. To co nám opravdu chybí je půl  obýváku. jako gauč, stolek, koberec a lampa. No už to vidím,  jak to bude vypadat .  Proto jsme se rozhodli pro variantu „oslíku třes se“. A tak „prý“ u živého oslíka v chlívku bude připravena putovní svatební krabice  na tyto Vaše dary a pěkná blahopřání.

 

Kontakty

Ačkoli se kontaktní informace ve středověku asi moc nevedli:

 

Karel Novák 604 707 865 karel.novak AT gmail.com
Zuzka Dlouhá 777 899 078 zuzana_dlouha AT cmss.cz
Petr a Adriana 737 264 346, 724 417 955
ape AT apealive.net
Vladimir Ženíšek   vladimir.zenisek AT villadreucici.net

 

 

 

 


Rozlučka se svobodou

Vypadá to, že v jeden den (cca 11.4. před velkým dnem) vyrazí holky i kluci samostatně do vybraných lokalit. Rozlučku organizuje svědek a svědkyně. Přesné informace obdržíte včas e-mailem.  Upozorňujeme, že se chceme vyhnout akci typu ping pong šou, nemluvě o dalších neplechách... pěkně počestně :-o

Seznam svatebních hostů

Naši rodiče a prarodiče, bratři a sestra, bratranci  a sestřenice, strýčkové a tetičky, svědci, kamarádi a kamarádky :-)

Těšíme se na Vás, APe

Spolecna fotografie

 


Mapa místa konání

Mapa

 


Karaoke repertoár :-d

Tak tohle je seznam na kterém jsme se zatím asi nejvíc pobavili. Nečekáme, že nám večer odzpíváte, dostane se jen na Vy-volené. Skladby si taky můžete s někým vyměnit. No a v případě nouze si u nás můžete vybrat i jiné. V den D budeme mít sebou naše tři DVD a asi 5ks dobrých skladeb má i pán ze středověku.

Michal P.+Hanka
Hrobař
Karel P.+Lucka Oliver Twist
Jindra Š. Bára(Kabát),Tak teda pojď
Radek B. Malá dáma, Pověste ho vejš
Peťko František Dobrota, Žily
Mirka H.+Martin Jdi za štěstím
Karel N.+Katka Nikdy nic nebylo
Roman+Eva S. Dávej Ber
Petr V.+Ilona
8.den, Špinavý záda
Martina+manžel Mamma Mia, Želva
Krystína a Honza Č. Zejtra mám
Zuzka Jestli to nebude láska, Jedním tahem
Krystína a Tomáš K. Láska moja, Večnost
David N.+Jana Zadarmo
Pepa+Léňa Šepotám
Robert+Martina Láska je tu s Vami
Láďa+Lucka L.A.G

 


Podčarou

(1) - Ani nastávající nemá vyjímku

(2) - V tombole budou samý príma darečky, co se hodí. Prodávat se taky bude jenom za príma věci!  Vaše věci! jako např. nakreslený obrázek, hračka z dětství nebo i z dospělosti , Vaši oblíbenou písničku nebo film. Prostě něco co máte rádi, nebo co pro nás vyrobíte.